3. feb, 2016

Ola Børke ny leder for Eidsiva Bioenergi fra 4. januar

www.fjernvarme.no


Smart å stikke før vindkraftvirkeligheten slår inn over politikere og lokalbefolkning i Trysil, Åmot og Våler kommuner. Nå unnslipper Børke konfrontasjon med forventninger han har skapt, som ikke kommer til å bli innfridd. Uansett vil Austris forretningsmetoder ramme Eidsivas omdømme om prosjektene realiseres.

OLA BØRKE NY LEDER FOR EIDSIVA BIOENERGI

Ola Børke blir ny leder av Eidsiva Bioenergi fra 4. januar. Han overtar stillingen etter John Marius Lynne som fra samme dato skal lede Eidsiva Nett. Ola Børke er i dag leder av Forretningsutvikling og miljø i Eidsiva Vannkraft. Han har siden 2010 vært daglig leder av Austri Vind, og hatt ansvaret for utvikling av vindkraftprosjektene som Eidsiva har vært involvert i.

- Jeg ser veldig fram til å utvikle selskapet videre sammen med alle de kompetente medarbeiderne i Eidsiva Bioenergi, sier Børke i en melding på intranettet til Eidsiva Energi.

Han vil inntil videre lede arbeidet med vindkraftprosjektene i Eidsiva, og senere bidra med sin kompetanse fram til beslutningsprosessen om bygging av Raskiftet vindkraftpark er avklart.

Fjernvarme: 21. desember 2015.