13. mar, 2015

Anneli Huttu forteller om Bisfenol A som finnes i turbinvingene

Anneli skriver til Dag Blomqvist på sin Facebookside:

 

«Jag vet inte hur mycket ni vet, men det handlar ju inte bara om ljudet, skuggorna, blinkljusen om kvällar och nätter och eventuella iskast på flera hundra meter av isklumpar på kanske ett tiotal kilo. Projektiler som inte är så hälsosamma att få i huvudet. Utan det handlar om något långt mycket mera farligare. Det är ett gift. Bisfenol A som finns i vindkraftsvingarna. Detta gift läcker ut ur plasten. Vingarna är ju gjorda av glasfiberarmerad epoxiplast. 

 

Bisfenol A fungerar som det kvinnliga könshormonet Östrogen när det kommer in i kroppen. Därmed slås mannens manlighet ut. Så på grund av alla hormonstörande ämnen så är mannen ett utrotningshotat släkte.

 

För den som är mera intresserad av detta gifts verkningar och fasligheter borde se filmen «Underkastelsen» av Birger Jarl. Man kan se den på You Tube:

 

Del 1: http://www.youtube.com/watch?v=zTMRi0ElqTk 
Del 2: http://www.youtube.com/watch?v=OdZao0D5MRE

 

När jag såg den filmen fick jag ångest som höll i sig i flera dagar efteråt. Så för den som är känslig borde nog undvika att se den filmen.

 

I en vindkraftsvinge på c:a 18 ton finns det uppemot 18 kg bisfenol A. Detta gånger tre vingar blir 54 kilo per vindkraftverk. Gift som sakteligen läcker ut ur vingarna och hotar djurlivet och människan i slutänden. Och då ska vi komma ihåg: för att skada en människa behövs det inte parts per miljon utan bara parts per triljon.

 

Men det slutar inte där heller. För i så gott som alla tillståndsprocesser så överskrider man lagen. Och de berörda grannarna står där med Svarte Petter. De lögner och de lagöverträdelser som MPD och de olika miljödomstolarna gör sig skyldiga till leder till anarki. För om nu myndigheterna skiter i lagen så börjar också medborgarna göra det för att värna sig och sina intressen. Lägg märke till hur domstolarna resonerar. De åberopar numera inte lagen utan "praxis". Men det gör ju bankrånarna också. De skiter ju fullständig i lagen och håller sig till sin "praxis". Och alla vet vi ju vad den innebär.

 

Så vindkraftverken slår mot i stort sett hela samhället inklusive dess demokratiska konstruktion. För att inte tala om ekonomin. Därmed krackelerar hela samhällsstrukturen och i slutänden blir det kaos. Ja, det är det ju redan. Och hur allt detta ska sluta ser jag fram emot med förskräckelse».